VERKIEZING 2018/2019

Tijdens de eerste editie van deze verkiezing in 2018 werden er maar liefst 800 stemmen uitgebracht op 75 genomineerden; die in drie categorieën streden om de eer.

Roel, Jan en Monique gingen met de prijs in hun categorie aan de haal.

- ROEL TULLEMANS - DE MEEST TALENTVOLLE PROCESOPERATOR VAN HET JAAR

Roel is 27 jaar en werkt sinds vier jaar als procesoperator bij Fibrant, gelegen op de Chemelot Campus in Geleen. Roel is procesoperator HSO en momenteel werkzaam als buitenoperator in de chemische fabriek. ''Ik probeer alles zo snel mogelijk, maar wel zo goed mogelijk aan te leren.'' zegt Roel. Hij wordt door zijn collega’s omschreven als een hardwerkende en talentvolle collega die nieuwsgierig en ijverig is.

- JAN BEEN - DE MEEST IJVERIGE PROCESOPERATOR VAN HET JAAR

Jan Been is 57 jaar en werkzaam bij Arlanxeo. Jan werkt 30 jaar bij ProfCore en is in deze periode bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gegaan. Daarnaast heeft hij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Nu werkt hij als Heftruckchauffeur bij Arlanxeo. Hier zorgt Jan met zijn collega’s dat de moderniek en boxenmaking blijft lopen. Jan is een echte ambassadeur en zet zich met hart en ziel in voor zijn collega’s en de procestechniek. Naast meest ijverige operator van het jaar is Jan genomineerd voor de SHE Award bij Arlanxeo en is sinds jaar en dag trotse medewerker en ambassadeur van ProfCore.

- MONIQUE OP DEN CAMP - DE MEEST GEZELLIGE PROCESOPERATOR VAN HET JAAR

Monique op den Camp is 50 jaar en werkt parttime als allround operator bij DSM Stanyl. Monique is in dienst bij ProfCore en is een voorbeeld voor vrouwen in de techniek. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn het lossen van vrachtwagens die bigbags adipinizuur brengen. Daarna hangt zij deze bigbags, met behulp van een takel, boven de losinstallatie. Monique wordt op haar werkplek gezien als een gewaardeerde collega, die een stapje extra zet en voor haar collega’s klaarstaat. Monique geeft aan dat er veel voordelen zijn als je werkt in de procestechniek. ‘’Het is afwisselend werk, waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn en je ook veel vrije tijd hebt.’’

FOTO'S 2018 / 2019

Wie treedt er dit jaar in hun voetsporen? Breng hier je stem uit.