DE VERKIEZING

Vanaf 1 januari 2020 kunnen procesoperators in drie verschillende categorieën genomineerd worden. Van januari tot en met maart kan er gestemd worden. In april worden de winnaars in de drie categorieën bekendgemaakt. Wacht niet langer en nomineer jezelf of iemand anders en maak ook zelf kans op schitterende prijzen.

De drie categorieën zijn:

Procesoperator van het jaar
Accuraat, collegiaal, flexibel, ijverig, verantwoordelijk: de procesoperator van het jaar is dit allemaal en méér. Nomineer diegene als jij hem of haar kent (of bent)!
Aanstormend talent van het jaar
Dit jaar gaan we ook op zoek naar de leerling of student die in de wieg lijkt gelegd voor het vak. Ken jij iemand die uitblinkt in de klas of op de stageplek?
Meest gedreven ploeg van het jaar
Binnen de meest gedreven ploeg van het jaar is elk teamlid zich bewust van de gezamenlijke taak en bereid een stapje extra te doen voor elkaar. Help ons dit hechte team te vinden.

SPELREGELS

Alle procesoperators binnen de provincie Limburg zijn potentiële kandidaten om genomineerd te worden!

Wanneer iemand genomineerd is, worden gegevens van zowel de persoon die het invult als de genomineerde ingevuld. Daarna krijgt de genomineerde een e-mail met gegevens zodat hij kan beginnen aan het updaten van zijn/haar eigen profiel. Er kan maar één keer gestemd worden per categorie.

TIMELINE

Hieronder de tijdlijn van de procesoperator van het jaar-verkiezing.

Mochten er vragen zijn over de Procesoperator van het jaar-verkiezing neem dan contact op met de organisatie.