PROCESOPERATOR VAN HET JAAR

Tijdens de Procesoperator van het jaar-verkiezing slaan verschillende partijen de handen in elkaar om op zoek te gaan naar de procesoperator van het jaar.

De campagne vraagt aandacht voor de verschillende operators in de procesindustrie. Door samen op zoek te gaan naar de procesoperator van het jaar, stimuleren en enthousiasmeren ProfCore, SoapBox en de deelnemers de huidige procesoperators en willen hiermee het schitterende beroep in het zonnetje zetten.

Tot en met december kunnen procesoperators in de drie verschillende categorieën worden genomineerd. Daarnaast kan er vanaf oktober tot en met december ook gestemd worden op jouw favoriet. De verschillende winnaars worden uitgeroepen tijdens de week van de procestechniek in januari. Wacht niet langer en nomineer jezelf of een collega in één van de drie categorieën en maak kans op schitterende prijzen.

De meest ijverige procesoperator van het jaar

Klaarstaan voor een ander zit in het DNA, nooit iemand anders in de kou laten staan of een uurtje overwerken is echt geen probleem. Ken of herken jij de meest leergierige, hardwerkende of actieve procesoperator? Nomineer diegene dan nu.

De meest gezellige procesoperator van het jaar

De sfeer is nooit slecht met deze operator, Altijd in voor een lolletje of is helemaal niks is te gek!? Ken of herken jij de meest sfeervolle, enthousiaste en gezellige procesoperator? Nomineer diegene dan nu.

De meest talentvolle procesoperator van het jaar

Binnen no-time iets onder de knie krijgen, er is niets wat hij of zij niet kan of kennis blijven overbrengen naar collega’s. Ken of herken jij de meest competente of talentvolle procesoperator? Nomineer diegene dan nu.

SPELREGELS

Alle procesoperators binnen ProfCore of partners zijn kandidaat om genomineerd te worden! Jezelf of iemand anders nomineren kan eenvoudig via de nomineer-button rechts bovenin.

Wanneer iemand genomineerd is, worden gegevens van zowel de persoon die het invult als de genomineerde ingevuld. Daarna krijgt de genomineerde een e-mail met gegevens zodat hij kan beginnen aan het updaten van zijn/haar eigen profiel.

AGENDA / PLANNING

Hieronder de tijdlijn voor de procesoperator van het jaar-verkiezing.

Mochten er vragen zijn over de Procesoperator van het jaar-verkiezing neem dan contact op met de organisatie.

CONTACT