ARLANXEO Logo

ARLANXEO is een toonaangevende producent van synthetische elastomeren. Het bedrijf levert haar producten aan klanten op alle continenten en beschikt over 20 productielocaties verdeeld over negen landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht, Nederland. De kernactiviteit van onze organisatie is de ontwikkeling, productie en marketing van synthetisch high-performance rubber voor gebruik onder meer in de automobiel- en bandenindustrie, de bouwsector en de olie- en gasindustrie. ARLANXEO is een volledige dochteronderneming van Saudi Aramco, een toonaangevende producent van energie en chemicaliën. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer 3.800 medewerkers. Ze delen allemaal de ambitie om ARLANXEO 's werelds toonaangevende leverancier van hoogwaardige elastomeren te maken. Competentie, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn de belangrijkste pijlers van ons succes.

Soapbox Logo

Soapbox is een marketingbureau dat bedrijven, (kennis)instellingen en overheden op een eigentijdse manier en met spraakmakende campagnes in contact brengt met specifieke doelgroepen. Dit door de doelgroep te bestuderen en waarbij uniek aan de campagnes en formats van Soapbox is dat de doelgroep altijd de hoofdrol speelt. Soapbox inspireert doelgroepen en organisaties om samen impact te maken. Dit alles moet ertoe leiden dat de campagnes en formats, die door Soapbox worden uitgevoerd, succesvol zijn en dat onze klanten tevreden terugkijken op de samenwerking. 

Stichting Procestechniek & Maintenance Limburg Logo

Stichting Procestechniek & Maintenance Limburg (PML) is hét groeiende bedrijven platform van, voor en door rondom 50 gerenommeerde procestechniek en maintenance bedrijven in Limburg, werkzaam in de chemie, food, kunststof en maakindustrie.