OVER PROFCORE

ProfCore is dé premium detacheerder en outsourcingspartner voor opdrachtgevers in de chemische industrie, food-, maakindustrie en logistiek. Met ruim 700 processpecialisten en logistieke vakmensen in dienst, werkzaam bij circa 100 opdrachtgevers, is ProfCore regionaal marktleider.

ProfCore vraagt met deze verkiezing aandacht voor het groeiend tekort aan technisch personeel in de (proces)industrie. Voor een gezonde toekomst van de sector, is het noodzakelijk om jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor dit vakgebied. Alleen al op Chemelot ontstaan de komende tien jaar duizend vacatures voor procesoperator. Een zeer kansrijk beroep dus, waarin je bovendien de kans hebt om door te groeien door het opdoen van ervaring en volgen van extra opleidingen.

Met het doel de procesindustrie op de kaart te zetten is ProfCore, samen met Soapbox, deze Procesoperator van het jaar verkiezing in 2018 gestart. Samen met bedrijven in de branche slaan ze de handen ineen om aandacht te vragen voor deze kansrijke branche.

Wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren aan dit initiatief? Neem dan contact op met ProfCore voor alle mogelijkheden.

PROFCORE EXPERIENCE

Naast deze verkiezing trekt ProfCore met de ProfCore Experience door Limburg en Brabant, om studenten, zij-instromers en geïnteresseerden de procesindustrie op unieke wijze te laten ervaren, met verschillende virtual-realitytours en een mobiele escaperoom.

Kijk voor meer informatie over de Experience op www.profcore.nl/experience

Procesoperator bij ProfCore worden?

ProfCore biedt haar medewerkers zekerheid, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en meer dan genoeg kansen om zich verder te ontwikkelen. Zelfs zonder relevante vooropleiding of werkervaring. Te mooi om waar te zijn? Toch niet. Ook jij kunt vandaag nog de eerste stap zetten op weg naar een mooie loopbaan in de procestechniek. Misschien ding jij volgend jaar al mee naar titel van Procesoperator van het jaar. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze recruiters en kickstart jouw carrière!

Kijk voor meer informatie over profcore op www.profcore.nl